Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Preschool ve Anaokulu 2: Çocuklar için Eğlenceli ve Eğitici Bir Oyun

Preschool and Kindergarten 2 by RosiMosi LLC eğlenceli ve eğitici bir oyundur. Bu oyun, 2-7 yaş arası çocuklara sayma, sıralama, harfler, sesli okuma, toplama ve çıkarma, yazım ve daha fazlası gibi temel kavramları öğretmeyi amaçlar. Renkli animasyonları, eğlenceli ses efektleri ve yardımcı sesli anlatımıyla bu oyun, çocukları eğlendirirken öğrenmeleri için mükemmeldir.

Oyunda 9 adet yepyeni eğitici oyun bulunur, her biri farklı bir konuya sahiptir ve ücretsiz sürümde iki oyun açıktır. Tam sürüm, uygulama içi satın alma ile kolayca satın alınabilir. Oyunda bulunan oyunlar Şekiller, Sıralama, Desenler, Alfabe, Sesli Okuma, Yazım, Sayma, Toplama ve Çıkarma, ve Atlama Sayma'dır.

Preschool and Kindergarten 2 kullanımı kolaydır ve çocuklar tarafından bağımsız olarak veya bir yetişkinin yardımıyla oynanabilir. Bu oyun, çocuklarına etkileyici ve eğitici bir deneyim sunmak isteyen ebeveynler için mükemmeldir.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Preschool and Kindergarten 2 iPhone için

• Ödeme

• Türkçe dilinde
  • V 4.1

(0)
  • Güvenlik Durumu

Preschool and Kindergarten 2 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Preschool and Kindergarten 2 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam