Preschool and Kindergarten 2 Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Okul Öncesi ve Anaokulu 2, Çocuklar için bir Öğrenme ve Eğlence Uygulamasıdır

Preschool and Kindergarten 2, çocuklar için bir öğrenme ve eğlence uygulamasıdır.

Bu uygulamadaki oyunlar, okul öncesi ve anaokulu çocukları için eğitim standartlarına dayanmaktadır.

Bu oyunlar, çocuklarınızın saymayı, hayvanlara ne ad verildiğini, hangi harfler için kullanıldığını, kelimelerin nasıl yazılacağını ve telaffuz edileceğini, nasıl okunacağını ve piyanonun nasıl çalınacağını öğrenmelerine yardımcı olun.

Eğitici oyunlar şunlara dayanmaktadır: okul öncesi ve anaokulu eğitim standartları.

Çocuğunuz okuma yazmayı, saymayı, fonetik kullanmayı, kelimelerin nasıl hecelendiğini, toplama ve çıkarmayı, geriye doğru saymayı öğrenecek. ve ileri ve piyanonun nasıl çalınacağını.

Bu uygulamadaki oyunlar, okul öncesi ve anaokulu eğitim standartlarına dayanmaktadır.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Preschool and Kindergarten 2 Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 4.3

(0)
  • Güvenlik Durumu

Preschool and Kindergarten 2 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Preschool and Kindergarten 2 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.